Menyasszonyok Éjszakája a Symbolban szuperre sikeredett!

Óriási fellépőáradattal és nyereményekkel lett meghirdetve A NAGY LÁNYBÚCSÚ, nagy érdeklődés volt rá.

…mi már készen álltunk a hangpróbával, felöltözve mandiscos szettben, vártuk a vendégeket, a másik teremben  készültek a sminkek, a hajak a staffnak, a fellépőknek.

MaNDiSCo DJ. TeaM

Egyszer csak kinéztünk a Symbol elé, és láttuk, hogy már óriási sor áll, várták a kapunyitást. Beérkezéskor a szuper, modern belső mindenkit elkápráztatott. A MaNDiSCo DJ. TeaM közben már melegítette a hangulatot warm up disco zenékkel.

21 órakor aztán Kormos Róbert CM megnyitotta az estét. Megkezdődtek a programok. A menyasszonyi ruhabemutatón gyönyörű hölgyeket, gyönyörű menyasszonyi, illetve alkalmi ruhakölteményekben láthattunk.

Menyasszonyi ruhabemutató

Egy igazi meglepetés volt számunkra a Light Your Night által felvonultatott ruhák, amelyek színes LED világítással hívták fel a magukra a figyelmet.

LED-es menyasszonyi ruha bemutató

Ezután érkezett a szponzori értékes felajánlások kisorsolása.

  • Egy 200,000 Ft értékű arany karikagyűrű pár 5 db gyémánttal
  • Egy 2 éjszakára szóló wellness kikapcsolódás a visegrádi Silvanus Hotelben a Mammut Neckermann felajánlásával
  • A RedBull felajánlása egy special edition RedBull csomag az esküvőtökre
  • Egy ékszerszett a Marta Meisels Hungary felajánlásával

De a nyeremények sorsolása nem állt meg, hiszen további értékes nyereményeket lehetett nyerni, akik feliratkoztak e-mail címükkel.

Következett az Elite Productions revütánc műsora. Zseniális koreográfia, táncok swingtől kezdve a latin ritmusokig, és még a Moulin Rouge feelingjét is megidézték, mindezt 4-en, szupergyors átöltözéssel, a show sosem állt meg emiatt. Egyszerűen profik. (Kértünk is egy névjegykártyát tőlük, mindenképpen ajánlani fogjuk, ha valami különleges produkciót szeretne egy megrendelőnk. ?)

Elite Productions Budapest műsora

Az este buli részét a Zero Music Band kezdte meg, stílusosan a Halott Pénz Hello lányok című számával, és igazán belevitték a boogiet a lábakba. Szépen egyre csak oldódtak fel a hölgyek, és megtelt a tánctér, óriásit buliztak. Egy igazi szuper élő koncert volt.

Zaero Music Band élő koncertje

Majd egy stílusváltással a francia-magyar sztár DJ, Cookie következett. Szuper új zenéket játszott, pörgette a közönséget. Úgy, ahogyan kell, erről nincs is tovább mit mondani. (Olyan új zenéket játszott, hogy még Fabio eM-nek is voltak ismeretlenek köztük, pedig a mai zenékben mindig naprakész. ?) Naná, hogy nem maradt ki vele egy közös fotó ?Cookie DJ. szettje közben a MaNDiSCo DJ. TeaM-mel

 

Ismét egy kis élő zene következett. Király Viktor igazi akusztikus koncertet hozott össze. Egy gitár, és egy mikrofon, semmi több nem is kellett. Saját dalokat játszott, és a csajok végig énekelték. Majd koncert végén alig tudta elhagyni a helyszínt, mindenki fotózkodni szeretett volna vele. Jó fej volt nagyon, sok-sok szelfi készült. ?

Király Viktor akusztikus koncertje

Ezután jöttünk mi, a MaNDiSCo DJ. TeaM. Fabio eM. kezdte el a bulit igazi ritmusos mai slágerekkel. Volt minden, amivel a csajok jelezték, hogy szuper a buli: taps, sikongás, éneklés,…

Közben azért a csajok már tűkön ültek, alig várták, hogy jöjjenek a Magic Mike XXL (aka. Hot Man Dance)-es fiúk.

1 órakor meg is érkeztek. Most „csak” a vagány sportos srácokat mutatták öltözékük, de később még inkább tematikus műsort adtak elő. Nagyon ízléses striptease showt csináltak. Közben még két vendéget is felkértek egy közös táncra, persze, a csajok nagy örömére.

Magic Mike XXL (Hot Man Dance) striptease show-ja

Ezután ismét mi jöttünk. Fabio eM. kezdte egy két pörgősebb modern felvétellel. Utána kedveztünk nosztalgia kedvelőknek, István vette át a pultot, és egy szuper retro buli kerekedett belőle.  Minden korszak kedvelője megtalálta a maga kedvencét, volt Neoton, Dr. Alban, Jennifer Lopez, Michael Jackson, és még sorolhatnánk.

2-kor újra jöttek a Magic Mike-os fiúk. Most jött mondhatni a legjavuk! Egy fáraós témájú tánccal kezdtek. Majd amíg átöltöztek, a CM-ünk keresett egy bevállalós csajt a fiúk következő táncához „kelléknek”. Ilyen gyorsan még nem volt jelentkező, 3 másodperc sem kellett! De természetesen poén volt a dolog, helyre kísérték a hölgyet, megtörtént a srácok átöltözése a következő táncra.

Magic Mike XXL (Hot Man Dance) striptease show-ja

Utolsó táncként az It’s raining man modern feldolgozásában egy esernyős, fekete-fehéres szettben jöttek be, ami természetesen nem sokáig maradt rajtuk. 🙂 Óriási tapssal hálálták meg nekik a műsort.

Magic Mike XXL (Hot Man Dance) striptease show-ja

Zárásként mi következtünk. Itt már lazábbra, latinosra vettük a figurát: Shakira, Enrirue Iglesias, Luis Fonsi slágereivel rázattuk meg a hölgyek csípőjét kifulladásig.  🙂

Egyébként már régóta szemeztünk a fotóautómatával. Az „automatás srác”, Zoli is nagyon jó fej volt. Miután mi is végeztünk a szettünkkel, összepakoltunk, végre kipróbálhattuk a PhotoFun Company automatáját, és csináltunk pár fotót rólunk is. MaNDiSCo DJ. TeaM a PhotoFun Company automatájánál próbánál fotózkodik

Majd Isik Zsuzsával és a Noémivel is sikerült végre pár közös fotót csinálni. De azért Zoli is nyomott egy photobombot! 🙂

MaNDiSCo DJ. TeaM a PhotoFun Company automatájánál próbánál fotózkodik Zsuzsával, Noémivel és Zolival

Pár nap múlva csak nézzük a Facebookot, és észrevesszük, hogy Nicolas Delafraye fel is töltötte az éjszakán készített zseniális fotókat. (Az Ő fotóit, illetve Fabio néhány, DJ. pultból készült fotóit láthatjátok a bejegyzésünkben.)

Köszönjük az Esküvőt Szervezek csapatnak, nagyon színvonalas volt, és profin megszerveztétek ezt az éjszakát! 🙂

További info az eseményről, ha jövőre (is) jönnétek: www.menyasszonyok-ejszakaja.hu

De közben a visszajelzések is csak érkeznek-érkeznek… 🙂 Köszönjük Zsuzsa! 🙂

A menyasszonyok éjszakája szervezője visszajelzése a buliról

Címke , , , , , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.