Értékelések

Értékelj minket te is Facebook oldalunkon

MaNDiSCo TeaM
5.0
Based on 111 reviews
powered by Facebook
Reni Lasancz-Matos
Reni Lasancz-Matos
13:26 03 Jun 24
🤩Az esküvőnkre kértük fel őket mint CM és Dj, remek döntés volt!! Nagyon jó buli volt, szuper zenékkel és jó hangulattal! Nagyon kedvesek és segítőkészek valamint jól kezelik a váratlan helyzeteket is!😊
Kulik Adrienn
Kulik Adrienn
16:53 20 May 24
Az interneten találtunk rájuk az áprilisi esküvőnkre. Nagyon segítőkészek voltak folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, minden úgy sikerült ahogy előre azt megbeszéltük. Mindenben segítőkészek voltak, mint István ceremóniamesterként és Fábio dj-ként. Az oldalfal világítást az utolsó pillanatban döntöttük el hogy kell és nem bántuk meg nagyon szép és hangulatos volt az egész.
Polyákovics-Csillag Beatrix
Polyákovics-Csillag Beatrix
15:57 21 Sep 23
Ajánlás által választottuk a ManDisco-t. Nagyon jó döntés volt 🥰 az esküvő előkészületeiben maximálisan segítségünkre voltak! Bármiben, bármikor segítettek. Az esküvő napján semmivel sem kellett foglalkoznunk, mindent elintéztek helyettünk, koordinálták a többi szolgáltatót és a násznépet is. 😉 A buli felejthetetlen volt 🎉 a LED világításért különösen hálásak vagyunk, tökéletesen feldobta a helyszínünket.
Holdingerné Vass Nóra
Holdingerné Vass Nóra
09:50 01 Jul 23
Májusi esküvőnkre kértük fel őket Dj és Ceremóniamesterként. Interneten sokat keresgéltünk, de már a weboldaluk is nagyon meggyőző volt, aztán telefonon egyeztettünk az elképzelésekről, hihetetlenül rugalmasan és segítőkészen álltak hozzá az egészhez.
Aztán eljött a nagy napunk, ahol az elképzeléseink alapján tökéletesen hangosították a ceremóniánkat, és a lagziban is a vendégekre is teljes mértékben figyelve, mindenki ízlésének megfelelően húzták a talpalávalót! 😊
A levezényelt játékok mindenki hangulatát a tetőfokra emelték.
A tökéletes hangulatú lakodalomhoz a profi világítás, (beleértve az oldalfény, melynek piros fénye tökéletesen beleillett a dekorunkba), is hozzájárult.
Köszönünk szépen mindent Nektek, ha újra kezdhetnénk is Titeket választanánk! 😊
Bernadett Bitó
Bernadett Bitó
12:51 11 Jun 23
A lagzi felkészülési időszakában folyamatosan tartottuk a kapcsolatot. Nagyon profi menetrendet kaptunk, amit a mi igényeinkhez alakítottunk. A helyszín oldalfal világítása tökéletes volt. Remek játékokat vezettek le, mindenki számára szórakoztató volt. Jó hangulatú bulit csináltak, a vendégek zenei ízléséhez igazodva. Ceremóniamesterként az örömszülők válláról levették a terhet, és készségesen a vendégek rendelkezésére álltak. Csak ajánlani tudjuk őket, összeszokott páros. 🙂
Füle Hajósi Veronika
Füle Hajósi Veronika
09:23 17 May 23
Szuper csapat! 10*ot szeretnék adni! 🥰
Krisztné Vajkó Dóra
Krisztné Vajkó Dóra
07:49 19 Feb 23
Az polgári szertartásunkon és a lakodalomban is a talpalávalót a Mandisco DJ Team szolgáltatta. Az elején ódzkodtam a DJ gondolatától, főleg egy lagziban, mivel vendégként nem volt még jó tapasztalatom.
Kellemesen csalódtunk!
Lelkiismeretes és segítőkész csapatot ismerhettünk meg István és Fabio személyében. Nem túlzok, ha azt mondom, bármikor fordulhattunk hozzájuk. Saját magunk szerveztük az esküvőnket, így az elején „zöldfülűként” álltunk a dolgokhoz, amiben Istvánék nagyon sokat segítettek. Több évnyi tapasztalattal és tengernyi lagzival a hátuk mögött olyan tanácsokat, ötleteket és javaslatokat adtak, mind a ceremónián elhangzó zenék tekintetében, mind a lakodalom mozzanatait és a zenéket illetően, ami tényleg a lakodalmunk sikerességét szolgálta.
Profi felszerelésükkel biztosították a hangtechnikát, illetve bónuszként választhattunk különböző dekorációs elemek közül is ( pl. falifények), ami magát a dekorációt is hangulatossá tette.
István volt a ceremóniamesterünk, nagyon szoros együttműködésben voltunk a szervezés során, na meg persze a nagy napon is. Mindent előre megbeszéltünk, jó tanácsokkal, listákkal látott el bennünket, hogy még véletlenül se legyen... semmi fennakadás.
Zenei kínálatuk igen sokszínű- ha külön igényetek van, érdemes jelezni- , úgy gondolom, mindenki megtalálta a magának tetszőt. Bizonyíték erre, hogy nem sokat ült a násznép 😀
Kedves Jegyespárok!
Ha keresitek az „Igazi”-t a zenei szolgáltatók, vagy esetleg a ceremóniamesterek körében, bátran ajánljuk figyelmetekbe Őket! 😊
read more
Némethné Csjef Klaudia
Némethné Csjef Klaudia
20:28 19 Jan 23
Májusi esküvőnk zenei hangulat felelőse a Mandisco DJ Team volt. A szervezés és a buli folyamata alatt is nagyon precízen, profin helytálltak. Mindenben a segítségünkre voltak. Köszönet a lelkiismeretes hozzáállásért, a jó hangulatért, a felejthetetlen buliért, a minőségi munkátokért. Az esküvőn lévő más szolgáltatóinkkal is nagyon jól kooperáltak, ez segítette, hogy az este történései zökkenőmentesen történjenek.
Ha újra élhetnénk a Nagy Napot, újra Titeket választanánk!
Pappné Molnár Eszter
Pappné Molnár Eszter
16:33 25 Sep 22
A lakodalmunkban a Mandisco team szolgáltatta a zenét és a ceremóniamesteri feladatokat is ők látták el. A kikérőtől a lakodalom végéig vezényelték az eseményeket. A szertartásnál volt zenei aláfestés és buborék gép is, ami megszínesítette az eseményeket. A nyitótáncunknál volt füst gép és oldalfalvilágítás is, ami még hangulatosabbá tette a pillanatot. Vicces játékokkal felkeltették a közönség figyelmét és élményekkel teli szórakoztatást nyújtottak. A hangtechnikával és a zenei szolgáltatással is nagyon elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudjuk őket. Eszti és Ákos
László Bakos
László Bakos
07:25 01 Sep 22
A mi lakodalmunkat teljes egészében a MaNDISCo TeaM-re bíztuk mint a zene mint a ceremónia mester tekintetében.
Nagyon elégedettek voltunk mint a kettő téren. Nagyon sok résztvevőtől kaptunk olyan pozitív visszacsatolást , hogy ilyen jó hangulatú lakodalomban még nem voltak és külön kiemelték a djt és a cmt.
Szóval mégegyszer szeretnénk megköszönni a MaNDISCo TeaM nek , hogy ilyen fantasztikus lakodalmat hoztak nekünk össze!
Szép volt fiúk!
Alexandra Manulek
Alexandra Manulek
18:10 22 Aug 22
Csak ajánlani tudom a Mandisco csapatát, mind ceremóniamester ként, mind Dj-ként. Nagyszerűen lebonyolították a lagzit és a kikérést is. A buli pedig remekül sikerült, mindig tudták hogy mit és mikor kell játszani, hogy jó legyen a hangulat. Az oldalfény világítástól mégszebb lett a terem. A buborékgép pedig a gyerekek kedvence volt.
Köszönjük! 😊
Péter Borkúti
Péter Borkúti
20:04 25 Jul 22
Ha egy tuti bulit és biztos hátteret szeretnétek a lagzihoz nagyon jó helyen keresgéltek. Egy esküvő és lagzi megszervezése sosem egyszerű, de Stefano és Fábió az egyik legnagyobb segítség, amiért nagyon hálásak lesztek a nagy nap után.
Mi azok voltunk, és nem véletlen.
Profi szervezés, és még profibb levezénylés.
Arról nem beszélve, hogy a buli és zene amit letettek valami eszméletlen. Jó zenék, és még jobb megérzés, hogy mikor mivel kell táncba hívni a népet.
Profi és megbízható csapat, köszönjük ✊👌
Juhász-Papp Rita
Juhász-Papp Rita
17:39 15 Jul 22
Kedves Stefano és Fabio!

Hogyan is lehetne leírni azt, amit Ti hozzáadtatok a nagy napunkhoz?! Néhány szó, ami elsőre eszembe jut: istenkirály, csodálatos, páratlan, lenyűgöző, fergeteges, egyszerűen wow.
A profizmus, amit Ti képviseltek az esküvői szolgáltatásban tényleg eszméletlenül lenyűgöző. Ahogy ceremónia mesterként Stefano levezényelte az egész napot, tényleg le a kalappal.
Köszönünk szépen mindent, a rengeteg tanácsot, az útmutatást, melyet az egész esküvő szervezése és lebonyolítása során kaptunk tőletek. Több száz esküvővel és azok összes tapasztalatával a hátatok mögött hiteles és releváns tanácsokkal láttatok el bennünket már a legelső találkozásunktól kezdve. (Külön köszönjük a teremcserére vonatkozó javaslatot.) Legyen szó bármiről, -nemcsak a zenét és a fénytechnikát illetően- nem volt olyan, amiben ne tudtatok volna iránymutatást adni részünkre.

Na igen! A zene… a hangok… a fények. ÚRISTEN! ELKÉPESZTŐ csupa nagybetűvel.

A Duna-parti extrább ceremóniahelyszínünk hangosításától kezdve a buliig a technika és a hangzás is kifogástalan minőségű volt. A zenei felhozatal, ezáltal a buli hangulat is felejthetetlenre sikerült. A vendégek azóta... is emlegetnek Titeket, hogy milyen iszonyatosan jót buliztak, mennyire jó bulit csaptatok.
És akkor a fények... Az oldalfal fények tették fel a dekorációra a koronát. Nem is hittem el én sem, amíg meg nem láttam a megvilágított termet, hogy mennyire egyedivé, különlegessé és elegánssá varázsolta az egész helyszínt. Amitől még nagyon extrának és luxinak éreztük az egészet az a meglepetés buborék fújó gép, ami mindenkit elkápráztatott.
Ezúton még egyszer szeretnénk megköszönni nektek, hogy olyanná varázsoltátok az esküvőnket, amilyennek megálmodtuk. Mi nagyon örülünk és hálát adunk az égnek, hogy rátok találtunk.

Egy szó, mint száz, aki mindenre kiterjedő, extra szolgáltatást szeretne megfizethető árakon, MINDENKÉPP a MaNDiSCo TeaM -et válassza. A buli sikere, a látvány és a jó hangulat velük garantált lesz.
read more
Zsófia Márton
Zsófia Márton
08:08 15 Jul 22
Szuper csapat!
Jószívvel ajánlom az apa-fia párost.👌
Profi munka,profi hozzáállás.
Külön kiemelném az oldalfény világítást. Plusz éke volt az esküvőnek 🙌
Cseszkóné László Alexandra
Cseszkóné László Alexandra
19:20 16 Jun 22
Jó szívvel tudom ajánlani a Mandisco csapatát mindenkinek ceremóniamesterként és DJ-ként egyaránt. Szuper hangulatot csináltak az esküvőnkön. 🥰 Látszott, mennyire felkészültek és minden korosztály igényeire odafigyeltek.
Tóth Vajland Mercédesz
Tóth Vajland Mercédesz
07:56 02 Jun 22
Ha lenne tíz csillag, annyit adnék..:) Gondolkodtunk rajta,hogy van-e értelme kis létszámú esküvőnél értelme,hogy felkérjünk Benneteket,mint DJ,és CM. Végül azt gondolom a legjobb ötlet volt! Már a kezdeti megbeszéléseken látszott a profizmus, a felkészülés olyan alapos volt,hogy meg is lepődtem! Ritkán találkozom ilyesmivel.Csodásan irányítottál mindent, a hangulat fergeteges lett. Köszönjük Nektek ! Az oldalvilágtás a falakon,és a buborékfújó is nagyon jó ötlet volt,köszönöm,hogy ajánlottad!
Vivien Barna
Vivien Barna
15:45 10 Oct 21
A csodaszép októberi napsütéses szombatunkat még csodásabbá tette, hogy rátok találtunk. Kifogástalanul, gördülékenyen zajlottak az események, melyek mögött egy részletesen megtervezett, átgondolt forgatókönyv állt, amit nektek köszönhetünk. A zenei repertoár mindent tartalmazott , melyek az elvárásaink voltak, és természetesen a vendégeinké is. A hangulat fergeteges volt, mindenki táncolt. A terem hangulatát az oldalfal világítás még elegánsabbá tette. Nagyon jól esett, hogy meglepetés buborék fújással is készültetek számunkra.
István, mint ceremónia mester a lehető legjobb döntés volt számunkra, maximálisan mellettünk volt egész nap, vicces volt, szimpatikus volt az egész násznép számára. Érezhető volt a Fábióval való összhang köztük!

Mindenkinek ajánlom a Mandisco Teamet akik a
Nagy napjuk előtt állnak. Bízzátok rájuk magatokat , mert nem fogtok csalódni! ☺️

Köszönjük, hogy megtaláltunk benneteket, és csodaszéppé varázsoltátok a készülődésünk időszakát, és a mi nagy napunkat is. ❤️

Utóirat: Remélem nem ez volt az utolsó bulink együtt! 😁
Rácz-Pereszteghy Ildikó
Rácz-Pereszteghy Ildikó
15:31 30 Aug 21
Hasznos tanácsaik, rugalmasságuk és körültekintésük nélkül nem sikerült volna ilyen tökéletesen a nagy napunk! Ezùton is köszönjük, hogy mindenre gondoltatok!
Taskovics Katalin
Taskovics Katalin
05:58 28 Aug 21
Csodálatos este volt, nélkülük nem sikerült volna megvalósítási. MINDEN részletet profin megszerveztek, így az összes szervezői kívánságomat tökéletesen kiviteleztek, pedig nem volt kis dolog ez a kihívás. A különleges háttér fény is fantasztikusan mutatott, érdemes volt azt is bevenni a "csomagba", az IS dobott még a hangulatot. Ha a jövőre nézve bármilyen más ünnepséget szervezek, CSAK VELÜK.
HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM NEKTEK EZT A FELEJTHETETLEN ESTÉT🥰
Pócsi-Mercz Katalin
Pócsi-Mercz Katalin
13:51 15 Aug 21
Nagyon köszönjük a Mandisco Teamnek ezt a fergeteges lagzit. Az elejétől kezdve segítőkészek voltak, tanácsokkal láttak el.
István, mint ceremóniamester profin koordinálta a vendég sereget, jó humorával megnevettette őket. Nagyon sokszínű volt a zene, mindenki élvezte a bulit.
Köszönünk mindent! 🙂 Kata&Roland
Suhajda-Viski Fatime
Suhajda-Viski Fatime
20:24 11 Aug 21
Hihetetlenre sikerült a Nagy Napunk, ami a MaNDiSCo közreműködése nélkül nem jöhetett volna létre. Precízek, felkészültek, és alkalmazkodóak. Olyan tapasztalati háttérrel, hogy a menyasszonyok garantáltan biztonságban érzik magukat. Fantasztikus estét hoztak nekünk létre, csodás számokkal, a tánctér mindig tele volt! Egy percig nem unatkoztunk, a násznép sem ásítozott. Nem találok szavakat még most sem.
Mindenkinek csak ajánlani tudom az apa fia párost! 🙂
Judit Rácskai
Judit Rácskai
15:39 01 Nov 20
Nagyon köszönünk mindent a Mandisco teamnek. A kis létszám ellenére is mindig tele volt a táncparkett és mindenki nagyon jól érezte magát. Köszönjük a profizmust, a szervezés ideje alatti sok sok jótanácsot és hogy CMként is mindent kézben tartottatok a Nagy napunkon is. Nyugodt szívvel ajánljuk őket!!!
Inhoff-Vass Violetta
Inhoff-Vass Violetta
19:32 21 Oct 20
István és Fábió sokoldalú szolgáltató páros. István, mint ceremóniamester nagy tapasztalattal bír, rengeteg jó gyakorlati tanácsot adott, alaposan átbeszéltük a nagy nap programját. Jól kézben tartotta a násznépet, így minden nagyon gördülékenyen ment, nem volt üresjárat, de nem volt túl sok sem. Laza, humoros megnyilvánulásai megnevetteték a társaságot.
Fábióval együtt a DJ pult mögött pedig fergeteges hangulatú bulihoz adták a talpalávalót, mindig figyelve arra, hogy olyan számok szóljanak, ami megmozgatja a vendégeket.
A profi hangtechnika mellett fényekkel is megbolondították a táncparkett megjelenését.
Jó szívvel ajánljuk őket mindenkinek!!😊
Tarjányiné Szabó Klaudia
Tarjányiné Szabó Klaudia
06:00 20 Oct 20
Azt már sokan leírták, hogy milyen jó zenéket válogattok össze, mennyire jól meg tudjátok táncoltatni a legvegyesebb összetételű násznépet is (amivel egyetértek, ugyanis az esküvő másnapján jutott eszembe, hogy csak pillanatképek lesznek rólam a rokonokkal, mert egész este a táncparketten voltam és eközben MINDENKIVEL táncoltam), de én kiemelnék még egy szolgáltatást, ami emelte az est FÉNYÉT, és ez nem más mint a LED fények, amik egyszerűen álommá varázsolták a helyszínt, és a táncparkettre is fantasztikus hangulatot teremtettek.
Úgy gondolom, hogy Ti azért vagytok jó választás, mert egy olyan sokrétű csomagot tud az ember választani jó áron, hogy ez nagyon sok kereséstől és stressztől megszabadítja az embert. Amellett, hogy jó Dj-k vagytok, egy barátságos, vicces CM-et ismertünk meg, aki lebonyolítja a játékokat, koordinálja a fotózkodást, kihangosít bárhol bármit, profi felszereléssel és felkészültséggel biztosítjátok a látványt, és a hangulatot. Az még külön pozitívum, hogy bármikor, bármilyen problémát meg tudtunk beszélni, közös megoldásokat kerestünk váratlan helyzetekre, és jól rögtönöztél, amikor kellett. Még egy fontos dolog: nagyon jól esett, hogy megosztottad... velünk a jól bevált tapasztalatokat, tanácsokkal láttál el, de nem tukmáltad ránk az akaratodat, minden úgy zajlott ahogy mi szerettük volna, így teljesen miénknek éreztük a napot.
Köszönjük szépen 🙂
read more
Zatykó-Szilágyi Orsolya
Zatykó-Szilágyi Orsolya
15:02 21 Sep 20
Nagyobb bulit nem is csaphattak volna 🙂 Stefano és Fabio szuper hangulatot varázsolt a mi nagy napunkra. A 14 évestől egészen a 70 évesig mindenki táncolt és végig szem előtt tartották kívánságainkat a zenékkel kapcsolatban.
Minden vendégünk megjegyezte, hogy az év bulijában volt részük.
Köszönjük a profizmust, az egész szervezés alatti jótanácsaikat, a hatalmas bulit, a jó zenei keverést, a vonatozás hatalmas hangulatát és mindent.
Csak ajánlani tudom mindenkinek az "apa-fia párost" :)⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zsugonits-Király Kata
Zsugonits-Király Kata
18:09 04 Sep 20
Stefano és Fabio két lenyűgöző figura! <3
Az esküvőnkön felejthetetlen bulit csináltak, jobbnál jobb zenékkel hozzáértéssel, profizmussal... Kedvesek, korrektek, segítőkészek, mindent elkövettek annak érdekében, hogy a talp alá való kifogásolhatatlan legyen.
Az első megbeszélésünk alkalmával könnyen megtaláltuk Velük a közös hangot, már akkor biztosak voltunk, abban, hogy őket keressük... 🙂 Ez be is igazolódott, ugyanis nem csak mi, hanem a násznép is egy hatalmasat bulizott és napokkal később is Őket dicsérték!

Jó szívvel ajánljuk Őket mindenkinek! Reméljük egyszer még valamilyen úton-módon bulizhatunk Velük egy nagyot!! <3 :)
Tóth László
Tóth László
14:17 04 Sep 20
Stefano és Fabio lenyűgöző profizmussal állt hozzá az esténkhez, mind a szervezési, mind a lebonyolítási oldalon. Külön kiemelném a CM szerep vállalását, amire azt hiszem szükség van, hogy ívet adjon egy esküvői lagzinak, illetve a násznép szakadatlan megtáncoltatása is sikeresnek mondható, mert a parkett egy pillanatig sem volt üres! Hálás vagyok, hogy találkoztunk és hogy ilyen jó hangulatot teremtettetek!
Gyula Haász
Gyula Haász
13:25 29 Jul 20
Köszönjük szépen az egész napos zenélést! Úgy gondolom, hogy igazán jól sikerült az esti buli, és ezt nem csak mi mondjuk, hanem a visszajelzések is ezt igazolják. Nehéz feladat volt több korosztály izlését összehangolni, de ezt is tisztességesen megoldottátok. A fénytechnika nagyon látványos volt, kiemelte a dekorációt és a helyszínt is egyedivé varázsolta.
Juhász György
Juhász György
03:55 24 Jul 20
Köszönjük a Fiúknak a közreműködést! Szuper buli volt. Mindent megtettek, hogy a vendégek jól érezzék magukat, ami a visszajelzések alapján sikerült is ☺️. Széles zenei repertoárral rendelkeznek. A technika szintén rendben volt 😉
Lilian Tóth-Lekics
Lilian Tóth-Lekics
07:05 12 Jul 20
Nagyon köszönjük a rugalmasságot, a profizmust és a fergeteges zenéket!! 🎶🎵
A tomboló meleg ellenére is sikerült folyamatosan parketten tartani a vendégeket, CM-ként pedig megtalálni a hangot az amúgy eléggé változatos társasággal. Köszönünk mindent! 🙂
Kósa-Csincsák Angelika
Kósa-Csincsák Angelika
23:19 02 Dec 19
Egyszerűen szuper Csapat!!!😍
Profizmus, precizitás, pontosság azt hiszem ebben minden benne van!!!!!
Minden részletre figyeltek!
Nekünk tényleg csak élvezni kellett a partyt!!!😎😊👍👏
Zita Falusi
Zita Falusi
18:01 09 Sep 19
Profi csapat 👍 Hálás köszönet Istvánnak és Fábionak. Fergeteges volt a hangulat óriásit mulattunk. Minden igényt kielégítő zenéket játszottak. A terem a led világításokkal csodásan mutatott. István CM-ként mindvégig kézben tartotta az eseményeket, óriási segítség volt, így mi meg tudtuk élni A nagy napot! Jó fejek, rugalmasak, csak ajánlani tudjuk!!! 🙌☺️ A következő kerek szülinapra nem kell már zenészt keressünk, csak őket hívjuk 😃
Majoros Evelin
Majoros Evelin
18:36 02 Sep 19
Nagyon köszönünk mindent. Tökéletes zenék szóltak egész este. Istvánèk készségesen álltak mindenhez. 😊
Nagyon jó játékok voltak. Külön köszönet a Ceremónia mester szerepért Istvánnak enélkül ez az egész nem sikerülhetett volna ilyen jól.❤️
Fábiónak a remek zenei válogatásèrt, hogy sikerült megtalálni minden korosztály számára a megfelelő zenét. ❤️
Figyeltek arra is,hogy a vacsora alatt vagy a játékok alatt kellemes,lágy halk zene szóljon, hogy közben a vendégsereg is tudjon beszélgetni.😊
Ès végső de nem utolsó sorban a falvilágításèrt, mely tökéletessé tette a dekoraciót! 😊🤗
Csak ajánlani tudom Őket. Egy remek párost ismerhettünk meg személyükben.

Mégegyszer hatalmas köszönet ès remélem találkozunk mèg 🤗😉🎉🥂❤️
Rózsa Dankó
Rózsa Dankó
16:54 01 Sep 19
🎶🎵🎼🎤🎙📣💿💃🕺
Nagyon szépen köszönjük a fergeteges reggelig tartó hangulatot🙏👌 a kis létszám ellenére is szuper bulit varázsoltatok!Mindig ment a tánc szünet nélkül👌
Külön köszönet az egész este levezényléséért és a játékokért!Mindenki tudta minden órában,hogy mi fog történni!
A világítás is csúcs szuper volt nagyon jól mutat a videókon is!
Lili Szöllősi
Lili Szöllősi
10:46 28 Jul 19
Istvánék minden szempontból emlékezetessé tették az esküvőnket! 😍
A falvilágítás varázslatos hangulatot teremtett a feldíszített teremben.
A buli nagyon jó volt, a hangulat végig fergeteges volt. Másnap mindenki dícsérte a zenészeket, mert brutál jó bulit csináltak. 😁
Nagyon sok segítséget kaptunk a szervezés során Istvántól és Fábiótól. Bármilyen kérdésünk volt, mindig volt jó ötleteket adtak a megoldásra.
Szívből ajánlom minden esküvő előtt állónak a MaNDiSCo TeaM-et! 😉
Imre Varró
Imre Varró
12:39 26 Jul 19
Többször együtt dolgoztunk esküvőn! Nagyon jó hangulatot teremtettek. Mint fotós, ajánlom őket és nemcsak a zene miatt, hanem a fény- és füsttechnika miatt is!:)
Harmath Zsuzsanna
Harmath Zsuzsanna
06:03 06 Jun 19
A pasik nagyon jó bulit csináltak az esküvőnkön, nagyon profik, rugalmasak, viccesek és jópofák. István Ceremóniamesterként is tökéletes választás volt. Köszönjük szépen!
Evelin Kovátsné Horváth
Evelin Kovátsné Horváth
05:37 06 Jun 19
Apa-fia olyan bulit csinált, hogy mindenkinek leesett az álla, az egész násznép azóta a mi esküvőnkről beszél.
Mándity Istvánnál jobb ceremónia mestert messze földön kívánni nem lehet, csodálatos élményben gazdagított minket és mindenben segített, rugalmas, kedves, aranyos és hát a dumája isteni. Ezúton is nagyon szeretnénk megköszönni nektek fiúk mindent!!!❤️❤️
Deák Ákos
Deák Ákos
09:47 23 May 19
Maximálisan ajánlani tudom a csapatot! Az lagzinkhoz szolgáltatták a talpalávalót és hatalmas parti volt. Ami nagyon jó bennük, hogy képesek megtalálni azt az összeállítást, amire a különböző korosztályok együtt is tudnak táncolni. Emellett nagyon jó fejek is, szóval az 5 * tényleg a minimum 🙂
Zoltán Borkúti
Zoltán Borkúti
14:09 06 May 19
Köszönjük szépen azt a fergeteges hangulatot, amit nyújtottatok! Fantasztikus este volt!
Sandor Toth
Sandor Toth
12:59 17 Feb 19
Fantasztikus hangulatot csináltak tegnap este.
Katz Kati
Katz Kati
05:03 01 Feb 19
Nagyon köszönöm Nektek azt a csodálatos hangulatot, amit teremtettetek a lányom esküvői ebédjén, ami nem is ebéd lett jóvoltatokból. Egy lélek sem ücsörgött, mindenki ropta a táncot, változatos zenéket hoztatok fel, minden korosztály nagyon jól szórakozhatott. Igazi, felejthetetlen buli volt, mely örök emlék lesz számunkra. Csak ajánlani tudlak benneteket bárki számára bármilyen összejövetelre.
Szente Kata
Szente Kata
20:52 23 Jan 19
Maximalisták, igényesek, egyediek! 😊 5⭐
Csabai-Molnár Mónika
Csabai-Molnár Mónika
16:00 11 Nov 18
Köszönjük szépen,hogy felejthetetlen hangulatot csináltatok az esküvőnkön 😍😍❤️❤️
Mrcd Szbt
Mrcd Szbt
18:40 02 Oct 18
Kedves István és Fábiò , köszönjük szépen a remek hangulatot és zenét amivel a nagy napunkra keszültetek! Nemzetközi esküvőnk alkalmából szerettünk volna olyan dj-t találni aki mind a két fél ( magyar-belga) kedvében tud járni . Ti ezt tökéletesen teljesítettétek! Köszönjük szépen hogy összevágtátok a zenét a nyitótáncunkhoz ! Nagyon értitek a dolgotokat! ☺️ A fénytechnikátok első osztályú ! Mi csak ajánlani tudunk titeket mindenkinek ! C&M
Bianca Czipp
Bianca Czipp
16:58 01 Oct 18
Zene: 🥇
Hangulat: 🥇
Tapasztalat, amivel pörgetik az embert: 🥇
Tehàt: 🏆🏆🏆
Köszönjük nektek! 😉
Almási Boglárka
Almási Boglárka
10:41 01 Oct 18
Köszönjük szépen,hogy felejthetetlen hangulatot csináltatok az esküvőnkön. 😊
Bányainé Rehó Stella
Bányainé Rehó Stella
15:47 22 Aug 18
Szuper hangulatot teremtettek a lakodalmunkban!Profik és maximálisan odafigyelnek az igényekre!Szinte nem lehet lehetetlen zenét kérni tőlük! Csak ajánlani tudom!!! 🙂 Mégegyszer köszönjük!!!
Vanda Csapo
Vanda Csapo
07:17 23 Jun 18
Nagyon jó lakzit csináltak nekünk, mindig tudták, hogy mivel tudják az embereket az táncparketten tartani. Mivel ez egy nemzetközi esküvő volt nagy szükség volt arra, hogy vegyes válogatások legyenek, így remekül ötvözték a magyar mulatóst egy jó kis holland összeállítással. Csak ajánlani tudom őket. Köszönjük a feledhetetlen bulit �
Mihálovics Nikolett
Mihálovics Nikolett
17:24 27 May 18
Fantasztikus csapat fantasztikus bulikkal! 🎉🍾🎈 A 30. szülinapom különösen emlékezetes marad! 😊 Bízom benne, sok közös bulink lesz még! 😘
More Reviews
js_loader

Referenciák

Esküvő DJ.

 • Badacsonytomaj, Pátzay Kert
 • Baja, Duna Hotel
 • Székesfehérvár, bEAT Étterem
 • Badacsonytomaj, Tölgyfa Kúria
 • Dunaföldvár, Vár Étterem
 • Kiskőrös, Vinum Hotel és Étterem
 • Budapest, Jardinette Kertvendéglő
 • Budakeszi, Dudok Rendezvényház
 • Óbuda, Trófea Étterem
 • Kecskemét, Fekete Gólya
 • Budapest, Rozmaring Kertvendéglő
 • Balatonfüred, Blaha Lujza Hotel
 • Monoszló, Liszkay Borkúria
 • Tiszaalpár, KalandFarm
 • Csemő, Tamás Tanya
 • Érd, Finta Rendezvényház
 • Budapest, Csónakház Mulató
 • Kecskemét, Három Gúnár Rendezvényház
 • Kerepes, Royal Station
 • Gödöllő, Szent István Egyetem
 • Baja, Akácos Csárda
 • Szeged, Tisza River Café Étterem és Rendezvényhajó
 • Kiskunhalas, Csipke Hotel
 • Vasad, Nádas Pihenőpark
 • Kőröstetétlen, Barna Bár
 • Szeged, Hunguest Hotel Forrás
 • Budapest, Danubius Hotel Helia
 • Kiskunfélegyháza, Oázis Hotel
 • Budakeszi, Repülőtér, Hangár
 • Csepel, Árvay Csárda
 • Szlovákia, Bojnice, Hotel Regia Damona
 • Baja, Malom Étterem
 • Kiskunhalas, Sóstó Csárda
 • Jánoshalma, Király Tanya
 • Kiskunhalas, Csipke Múzeum
 • Kiskunhalas, Somogyi Lakodalmas Ház
 • Hajós, Barokk Kastély
 • Szeged, Halácsi Major
 • Szigetvár, Flórián rendezvényterem
 • Hetvehely, Erdő Háza
 • Hajós, Kovács Borház
 • Jánoshalma, Imre Zoltán Művelődési Központ
 • Nagykőrös, Szakközépiskola
 • Jánoshalma, Diákotthon

Bál

 • Kiskunhalas, Csipke Hotel, Szilveszter
 • Kiskunhalas, Csipke Hotel, Farsangi bál
 • Kiskunhalas, Csipke Hotel, Sváb bál
 • Kiskunhalas, Szent József ált. isk., Szülők bálja
 • Pirtó, Szülők és nevelők bálja
 • Kiskunhalas, Semmelweis Kórház Bál
 • Kunfehértó, Jótékonysági bál
 • Kiskunhalas, Felsővárosi Óvoda, Szülői bál
 • Kiskunhalas, Szilády Áron Gimnázium, Szülők és nevelők bálja
 • Kiskunhalas, RFC bál
 • Kiskunhalas, II. Rákóczi Ferenc szakközépiskola, Gólyabál
 • Kiskunhalas, Szilády Áron Gimnázium, Szalagavató After
 • Kiskunhalas, Csipke Óvoda, Szülők és nevelők bálja
 • Cegléd, Polgárőrök Bálja
 • Jánoshalma, Szent Anna Katolikus Általános Iskola, Farsang
 • Hajós, Albrecht Dürer Művelődési Ház, Farsang
 • Kiskundorozsma, Szélmalom Vendéglő
 • Kiskundorozsma, Művelődési Ház
 • Jánoshalma, FVM Mezőgazdasági szki., Szalagavató bál
 • Jánoshalma, Hunyadi János ált. isk., Suli Buli
 • Kéleshalom, Jótékonysági bál

Fellépés

 • Budapest, Symbol, Menyasszonyok éjszakája
 • Kiskunhalas, Gulyás fesztivál
 • Siófok, Azur Hotel
 • Kunfehértó, Sörfesztivál, Holdruta Fesztivál
 • Tompa, Tompai nap
 • Hajós, Vidám Sváb Rendezvényház
 • Kisszállás, Városnap
 • Aszód, Generációk napja, Aszód fesztivál
 • Kiskunhalas, Nyárindító Főtérparty
 • Kiskunhalas, Adventi tér
 • Kiskunhalas, ANNO Sláger klub
 • Kiskunhalas, Sóstó Beach
 • Kiskunhalas, Szent István Ünnepe, Augusztus 20.
 • Szeged, Tisza Gyöngye
 • Siófok, Retro Presszó
 • Szeged, Port Royal
 • Jánoshalma, I. Feszt Szüret
 • Kiskunhalas, SzifON, Jampec Party
 • Szeged, No1 Pub
 • Jánoshalma, Jánoshalmi napok
 • Kiskunhalas, Művelődési ház, Szilveszter
 • Kunfehértó, Rózsa Étterem
 • Borota, 100 éves Borota rendezvény, Falunap
 • Jánoshalma, Pethő Petrol, Karácsony
 • Kéleshalom, Falunap
 • Kisszállás, Falunap

Céges buli

 • Szeged, Medikémia
 • Szeged, Sole-Mizo
 • Aszód, Golden-Glob Trans Kft.
 • Kunfehértó, Arany Kapu Zrt.
 • Kiskunhalas, Kalmár pékség
 • Kiskunhalas, Kebpro Kft.
 • Jánoshalma, Renner Bt.
 • Kiskunhalas, Tesco
 • Kiskunhalas, Levi’s

Esküvői kiállítás

 • Balatonfüred, EsküvőTrend Esküvő Kiállítás és Vásár
 • Veszprém, Mr és Mrs kiállítás
 • Siófok, Balaton Hotel, Mon Amie Esküvői kiállítás
 • Budapest, Menyasszonyi Börze
 • Balatonfenyves, Dél-Balatoni Esküvő Kiállítás
 • Kiskunhalas, Esküvő kiállítás
 • Kecskemét, Esküvő kiállítás és vásár
 • Szolnok, Garden Hotel, Esküvő kiállítás
 • Baja, Esküvő Kiállítás
 • Kiskőrös, Vinum Hotel, Esküvő kiállítás

Clubok

 • Hajós, Club Teketória (2018-tól)
 • Kiskunhalas, Lávakövi Pizzéria (2014)
 • Szeged, Horthy Csónakház (2014)
 • Kunfehértó, PartiY Faház (2012-2014)
 • Kiskunhalas, Tiszti Klub (2013-tól)
 • Kiskunhalas, Randevú Pub (2013)
 • Szeged, Tisza River Cafe (2013-tól)
 • Kiskunhalas, Csipkeház (2013-tól)
 • Kiskunhalas, Gomba Caffe (2013, 2018)
 • Kunfehértó, Club Rózsa (2012-2013)
 • Bácsalmás, AQuarius Halászcsárda (2012)
 • Jánoshalma, Dalma Retro Klub (2012-2013)
 • Kelebia, Club EnergY (2012)
 • Kiskunhalas, Ben Joe Pub (2011)
 • Kiskunhalas, Tölgyfa Vendéglő (2010-2011)
 • Kunfehértó, Faház Disco (2010-2011)
 • Bácsalmás, AQuarius (2012)
 • Baja, Szikla Sörkert (2010)
 • Kiskunmajsa, Zöldparadicsom Klub (2010)
 • Bócsa, Abonyi Fogadó (2010)
 • Baja, Liquid Club (2010)
 • Baja, Devils & Angels (2009-2010)
 • Bugac, Dreher Pub (2009-2010)
 • Kunfehértó, Matróz Büfé (2008-2009)
 • Jánoshalma, Viking Club (2008-2009)
 • Jánoshalma, Teke Dance Club (2007-2010)
 • Dusnok, Oázis Café (2006-2007)
 • Jánoshalma, Tranzit Club (2005-2011)
 • Hercegszántó, STOP disco (2005)
 • Császártöltés, Wanted Club (2005)
 • Vaskút, Oregánó Pizzéria (2004-2006)
 • Kunbaja, Oázis Vendéglő (2004)
 • Katymár, X-Presszó (2002)
 • Madaras, Aréna Music Club (2001-2002)
 • Soltvadkert, Club Mezzoforte (2000-2002)
 • Jánoshalma, Kisráta Disco (1998-2008)
 • Baja, Főnix (1995-1996)
 • Jánoshalma, Kékgolyó (1992-1995)
 • Jánoshalma, Tiszti klub (1992)
 • Jánoshalma, Luxor Disco (1991-1992)

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.